Colloïdaal zilverwater

Wat is het, voor welke ziektes en waar kunt u het kopen. Hier het antwoord.

Ook wel gewoon zilverwater genoemd wordt colloïdaal zilverwater door o.a. homeopaten voorgeschreven bij talloze ziekten. Reden: Zilverwater heeft geen bijwerkingen, werkt goed samen met medicijnen en werkt snel, soms wel 4 minuten na inname.

Welke ziekten geneest zilverwater

Op het internet worden vele honderden ziekten genoemd waarbij colloïdaal zilverwater u kunt helpen om te genezen, van reuma tot aan gordelroos aan toe.  Het dood bacteriën, alsmede schimmels en virussen en heeft niet het nadeel van antibiotica dat het uw afweersysteem beschadigt. Daarnaast wordt het ook als preventief middel gebruikt om gezond te blijven.

Volgens de website van H. van der Vet, “ natuurtherapeut”, was het tot 1938 in de Verenigde Staten aangemeld als  geneesmiddel. Hijzelf levert zilverwater met een gehalte van 1 tot 40 ppm. Ppm betekent Parts Per Million. Er zit dus bar weinig in van het zilvergoedje ondanks de prijs die men voor dit water met zilverdeeltjes vraagt.

Hoewel er maar zo weinig zit in dit goedje zou je volgens Kwakzalverij.nl bij langdurig gebruik zilververgiftiging van kunnen krijgen. Zie hun wel zeer kritische artikel over colloïdaal zilverwater.

Beeld van Youtube - gebruiker van zilverwater kleurt blauwHebben ze een punt? Op Youtube kunt u in ieder geval een filmpje zien van CNN waarin een Amerikaan wordt opgevoerd die al jaren zilverwater drinkt en daardoor smurfachtig blauw is geworden.

Hijzelf gelooft echter niet dat het komt door het alsmaar drinken van dit middel, maar vanwege de zilvercrème die hij heeft gebruikt want die heb je namelijk ook.

De ongelukkige smurf gebruikt het spul overigens nog steeds ondanks dat hij amper meer buiten durft te komen omdat mensen hem blijven aanstaren. Zijn vrouw is er inmiddels al wel aan gewend.

Hoe wordt het gemaakt

In een bak met gedistilleerd water waarin zilveren staven hangen wordt elektriciteit gejaagd waardoor zilverdeeltjes in dat water terecht komen. Vervolgens wordt het in een flesje gegoten, dop erop, sticker op en klaar is kees. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook.

Er bestaat ook colloïdaal goudwater dat vooral goed zou werken bij psychische problemen alsmede gewrichtsklachten, hart- en vaatklachten, overgewicht, constipatie en het IQ zou zelfs positief door worden beïnvloed, althans volgens deze new age webwinkel. Ik zou overigens de beweringen op de betreffende pagina met een korreltje zout nemen. Zout verkopen ze overigens ook op die site.

Waar zilverwater kopen

De hierboven genoemde natuurtherapeut van der Vet levert standaard de flesjes met 10 ppm in flesjes van 200 ml. Dus 100.000ste gedeelte wat u slikt is slechts zilver. 

Bij Bol.com kunt u zilverwater van Cruydhof bestellen met een veel hogere concentratie zilverdeeltjes, nl. 80 ppm voor 19,58 euro. Stuk goedkoper dan van bovenstaande therapeut. En omdat het wordt geleverd door Bol.com kunt u ook gebruik maken van de  30 dagen bedenktijd. Klik hier voor meer informatie

U kunt ook bij Bol.com een grotere fles zilverwater van 500 ml bestellen. U betaalt dan geen verzendkosten.

Zie alle producten van Cruydhof

Wilt u duurder uit zijn dan kunt u terecht bij Crystal-Colloidaal.nl. Daarin zit slechts 10 ppm glimmend edelmetaal in en kost maar liefst 27,50, maar er zit wel in een mooie verpakking. U kunt bij hen het ook als crème en in de vorm van een spray kopen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in zilvercrème die goed zou werken bij o.a. een geïrriteerde huid dan kunt u ook terecht bij Christophar waar een zilvergehalte in zit van 0,1% en aangeboden wordt voor 12,72 euro op dit moment (aktieprijs).

Let op: bovenstaande adressen zijn geen aanbevelingen, maar slechts een keuze uit een groot aantal aanbieders met uiteenlopende prijzen en claims van het aantal zilverdeeltjes per miljoenste eenheid die in de producten zou zitten.

Hoe dan ook, een puur zilveren 1 troy ounce munt als de Maple Leaf is overigens goedkoper, maar die heeft weer als nadeel dat het zo moeilijk wegslikt. Gerelateerd: colloïdaal Goudwater / Volg mij op Facebook / Ik op Google Plus

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------